Ατρομητοσ Πασ Γιαννινα - Ανακοινώσεις - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 : See more of πασ ατρόμητος ιωαννίνων on facebook.

Ατρομητοσ Πασ Γιαννινα - Ανακοινώσεις - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 : See more of πασ ατρόμητος ιωαννίνων on facebook.. Χωρίς μανούσο και λάζαρο κόντρα στον πασ. Μπράιτ εντόμβονγι, νιγηρία, 26 ετών, επιθετικός, δανεικός από την αούστρια βιέννης. Θέλει νέα αρχή ο ατρόμητος. Το πρώτο εισιτήριο για την δεύτερη φάση του κυπέλλου κρίνεται ο πασ γιάννινα δεν έχει τον λοντίγκιν, ενώ εκτός έμειναν και οι κρίζμαν, σιόντης, εραμούσπε, ντομίνγκες. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α.

Τετάρτη, 3 φεβρουαρίου 2021, 14:59. Το πρώτο εισιτήριο για την δεύτερη φάση του κυπέλλου κρίνεται ο πασ γιάννινα δεν έχει τον λοντίγκιν, ενώ εκτός έμειναν και οι κρίζμαν, σιόντης, εραμούσπε, ντομίνγκες. Το (πρόωρο) ντεμπούτο του λοντίγκιν και ο αιφνιδιασμός του χριστοβασίλη. Κέρδισε στην έδρα της αεκ έπειτα από 32 χρόνια! 21:40 μεγάλο διπλό επί του πασ, πρώτο μετά από 2,5 μήνες στην… πρόβα της ρεβάνς του κυπέλλου, το.

Προπόνηση 23.07.2020 - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966
Προπόνηση 23.07.2020 - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 from pasgiannina.gr
Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Τετάρτη, 3 φεβρουαρίου 2021, 14:59. Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Θέλει νέα αρχή ο ατρόμητος. Μπράιτ εντόμβονγι, νιγηρία, 26 ετών, επιθετικός, δανεικός από την αούστρια βιέννης. Ο μολδαβός σημείωσε στο περιστέρι το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του «αγιαξ της ηπείρου», ύστερα από τακουνάκι του παμλίδη. Ανετος ο πασ στα γιάννενα, βύθισε ακόμη περισσότερο τη λαμία. Η ισοφάριση του πασ (video).

Ανετος ο πασ στα γιάννενα, βύθισε ακόμη περισσότερο τη λαμία.

Μετά το μισάωρο ο πασ ανέβασε ταχύτητα, απείλησε με τον νάουμετς και ισοφάρισε στο 34′ με εύστοχο χτύπημα του ελευθεριάδη. Την αποστολή του πασ απαρτίζουν οι χουτεσιώτης, αθανασίου, παντελάκης, σάλιακας, κάργας, πίρσμαν, πήλιος, οικονομόπουλος ατρόμητος: Ο μολδαβός σημείωσε στο περιστέρι το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του «αγιαξ της ηπείρου», ύστερα από τακουνάκι του παμλίδη. Οι παίκτες του πασ γιάννινα μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι στο περιστέρι και στα πρώτα 13 λεπτά ισοπέδωσαν τον ατρόμητο, φτάνοντας στην επίτευξη τριών. Όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι. Η ισοφάριση του πασ (video). Διάβασε τώρα όλα τα τελευταία νέα από την ελλάδα και τον κόσμο και ενημερώσου άμεσα για τις πρόσφατες ειδήσεις και εξελίξεις! Το (πρόωρο) ντεμπούτο του λοντίγκιν και ο αιφνιδιασμός του χριστοβασίλη. Ο πασ γιάννινα παρατάχθηκε με περισσότερους αναπληρωματικούς σε αντίθεση με τον ατρόμητο και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ από. Η επίσημη σελίδα της κορυφαίας ομάδας των ιωαννίνων!!! Κέρδισε στην έδρα της αεκ έπειτα από 32 χρόνια! Μπράιτ εντόμβονγι, νιγηρία, 26 ετών, επιθετικός, δανεικός από την αούστρια βιέννης. Χωρίς μανούσο και λάζαρο κόντρα στον πασ.

Θέλει νέα αρχή ο ατρόμητος. Το πρώτο εισιτήριο για την δεύτερη φάση του κυπέλλου κρίνεται ο πασ γιάννινα δεν έχει τον λοντίγκιν, ενώ εκτός έμειναν και οι κρίζμαν, σιόντης, εραμούσπε, ντομίνγκες. Τετάρτη, 3 φεβρουαρίου 2021, 14:59. Χωρίς μανούσο και λάζαρο κόντρα στον πασ. Το (πρόωρο) ντεμπούτο του λοντίγκιν και ο αιφνιδιασμός του χριστοβασίλη.

Προπόνηση 23.07.2020 - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966
Προπόνηση 23.07.2020 - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 from pasgiannina.gr
Την αποστολή του πασ απαρτίζουν οι χουτεσιώτης, αθανασίου, παντελάκης, σάλιακας, κάργας, πίρσμαν, πήλιος, οικονομόπουλος ατρόμητος: Οι παίκτες του πασ γιάννινα μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι στο περιστέρι και στα πρώτα 13 λεπτά ισοπέδωσαν τον ατρόμητο, φτάνοντας στην επίτευξη τριών. See more of πασ ατρόμητος ιωαννίνων on facebook. Χωρίς μανούσο και λάζαρο κόντρα στον πασ. Η ισοφάριση του πασ (video). Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (cosmote sport 1) στο περιστέρι ο αγώνας ρεβάνς. Ο μολδαβός σημείωσε στο περιστέρι το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του «αγιαξ της ηπείρου», ύστερα από τακουνάκι του παμλίδη. Κέρδισε στην έδρα της αεκ έπειτα από 32 χρόνια!

Οι παίκτες του πασ γιάννινα μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι στο περιστέρι και στα πρώτα 13 λεπτά ισοπέδωσαν τον ατρόμητο, φτάνοντας στην επίτευξη τριών.

Το (πρόωρο) ντεμπούτο του λοντίγκιν και ο αιφνιδιασμός του χριστοβασίλη. Την αποστολή του πασ απαρτίζουν οι χουτεσιώτης, αθανασίου, παντελάκης, σάλιακας, κάργας, πίρσμαν, πήλιος, οικονομόπουλος ατρόμητος: Η επίσημη σελίδα της κορυφαίας ομάδας των ιωαννίνων!!! Οι παίκτες του πασ γιάννινα μπήκαν με το πόδι πατημένο στο γκάζι στο περιστέρι και στα πρώτα 13 λεπτά ισοπέδωσαν τον ατρόμητο, φτάνοντας στην επίτευξη τριών. Το πρώτο εισιτήριο για την δεύτερη φάση του κυπέλλου κρίνεται ο πασ γιάννινα δεν έχει τον λοντίγκιν, ενώ εκτός έμειναν και οι κρίζμαν, σιόντης, εραμούσπε, ντομίνγκες. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (cosmote sport 1) στο περιστέρι ο αγώνας ρεβάνς. Τετάρτη, 3 φεβρουαρίου 2021, 14:59. Χωρίς μανούσο και λάζαρο κόντρα στον πασ. Μετά το μισάωρο ο πασ ανέβασε ταχύτητα, απείλησε με τον νάουμετς και ισοφάρισε στο 34′ με εύστοχο χτύπημα του ελευθεριάδη. Όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι. Ο πασ γιάννινα παρατάχθηκε με περισσότερους αναπληρωματικούς σε αντίθεση με τον ατρόμητο και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ από. Ο μολδαβός σημείωσε στο περιστέρι το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του «αγιαξ της ηπείρου», ύστερα από τακουνάκι του παμλίδη. Προημιτελικά με var, μόνο αν θέλουν οι ομάδες.

Το (πρόωρο) ντεμπούτο του λοντίγκιν και ο αιφνιδιασμός του χριστοβασίλη. Η ισοφάριση του πασ (video). Ο μολδαβός σημείωσε στο περιστέρι το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του «αγιαξ της ηπείρου», ύστερα από τακουνάκι του παμλίδη. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Τετάρτη, 3 φεβρουαρίου 2021, 14:59.

Δοκιμαστικά Κ15 - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966
Δοκιμαστικά Κ15 - ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 from pasgiannina.gr
Θέλει νέα αρχή ο ατρόμητος. Ο πασ γιάννινα παρατάχθηκε με περισσότερους αναπληρωματικούς σε αντίθεση με τον ατρόμητο και βρέθηκαν δύο φορές πίσω στο σκορ από. Την αποστολή του πασ απαρτίζουν οι χουτεσιώτης, αθανασίου, παντελάκης, σάλιακας, κάργας, πίρσμαν, πήλιος, οικονομόπουλος ατρόμητος: Το πρώτο εισιτήριο για την δεύτερη φάση του κυπέλλου κρίνεται ο πασ γιάννινα δεν έχει τον λοντίγκιν, ενώ εκτός έμειναν και οι κρίζμαν, σιόντης, εραμούσπε, ντομίνγκες. See more of πασ ατρόμητος ιωαννίνων on facebook. Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Μετά το μισάωρο ο πασ ανέβασε ταχύτητα, απείλησε με τον νάουμετς και ισοφάρισε στο 34′ με εύστοχο χτύπημα του ελευθεριάδη. Τετάρτη, 3 φεβρουαρίου 2021, 14:59.

Προημιτελικά με var, μόνο αν θέλουν οι ομάδες.

Χωρίς μανούσο και λάζαρο κόντρα στον πασ. Προημιτελικά με var, μόνο αν θέλουν οι ομάδες. Ο μολδαβός σημείωσε στο περιστέρι το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του «αγιαξ της ηπείρου», ύστερα από τακουνάκι του παμλίδη. Η ισοφάριση του πασ (video). Νέα, φόρμα, απουσίες, στατιστικά, ενδεκάδες, βαθμολογία, εκτίμηση, αποδόσεις κ.α. Όσα έγιναν στο πρώτο παιχνίδι. Το πρώτο εισιτήριο για την δεύτερη φάση του κυπέλλου κρίνεται ο πασ γιάννινα δεν έχει τον λοντίγκιν, ενώ εκτός έμειναν και οι κρίζμαν, σιόντης, εραμούσπε, ντομίνγκες. See more of πασ ατρόμητος ιωαννίνων on facebook. Το (πρόωρο) ντεμπούτο του λοντίγκιν και ο αιφνιδιασμός του χριστοβασίλη. 21:40 μεγάλο διπλό επί του πασ, πρώτο μετά από 2,5 μήνες στην… πρόβα της ρεβάνς του κυπέλλου, το. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτήν την ώρα (cosmote sport 1) στο περιστέρι ο αγώνας ρεβάνς. Μπράιτ εντόμβονγι, νιγηρία, 26 ετών, επιθετικός, δανεικός από την αούστρια βιέννης. Μετά το μισάωρο ο πασ ανέβασε ταχύτητα, απείλησε με τον νάουμετς και ισοφάρισε στο 34′ με εύστοχο χτύπημα του ελευθεριάδη.

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel